یونولیت دیواری چیست؟

زمان زیادی نیست که یونولیت های دیواری در صنایع ساختمان سازی و عمرانی و شهرسازی وارد شده اند. از این یونولیت ها برای خیلی جاها بخصوص در پروژه های عمرانی و ساختمان سازی استفاده می کنند. این یونولیت های دیواری را پلاستوفوم، آکاسیف، فیبر سفید و… نیز می نامند. بیشترین کاربرد این یونولیت های دیواری برای عایق بندی صوتی و حرارتی می باشد. به عبارت دیگر می توان اینطور تعریف کرد که یونولیت های دیواری بلوک های یونولیتی هستند که در ساخت آن ها از پلیمر مونومر استایرن استفاده شده است. بلوک های یونولیت دیواری بسیار سبک هستند.

در واقع بیشتر وزن آن ها را هوا تشکیل می دهد. همان طور که از اسمش معلوم است این نوع یونولیت ها را در دیوارها کار می گذارند. در بعضی از بخش های ساختمان های در حال ساخت که درزهای باز در بین دیوارها وجود دارد از این یونولیت های دیواری برای پوشاندن درزها استفاده می کنند. این یونولیت ها را درست مثل بلوک های سیمانی که در دیوارها کار می گذارند، می توان کارگذاشت و روی آن ها را گچ کاری کرد. کارگذاشتن این بلوک های یونولیتی در دیوارها بخش عظیمی از وزن ساختمان را کاهش می دهد.

لیست قیمت یونولیت دیواری

نام محصول وزن بلوک دانسیته یا چگالی ابعاد محل بارگیری حداقل هزینه حمل در تهران (تومان) حداقل هزینه حمل در شهرستان (تومان) قیمت
ورق سه متری ۲۱ کیلوگرم ۷ ۱۰۰*۳۰۰ تهران ۲۰۰ لطفا تماس بگیرید. ۱,۴۷۰,۰۰۰تومان
ورق سه متری ۲۴ کیلوگرم ۸ ۱۰۰*۳۰۰ تهران ۲۰۰۰ لطفا تماس بگیرید. ۱,۶۸۰,۰۰۰تومان
ورق سه متری ۳۰ کیلوگرم ۱۰ ۱۰۰*۳۰۰ تهران ۲۰۰ لطفا تماس بگیرید. ۲,۱۰۰,۰۰۰تومان
ورق سه متری ۲۴ کیلوگرم ۱۲ ۱۰۰*۳۰۰ تهران ۲۰۰ لطفا تماس بگیرید. ۲,۵۲۰,۰۰۰تومان

کاربردهای یونولیت دیواری

در ساخت بناهای امروزی از یونولیت های دیواری برای ایجاد نوعی عایق صوتی و حرارتی به کار برده می شود تا مانعی بر سر راه هدر رفت حرارت در زمستان ها و نفوذ گرما در تابستان ها باشد. در ساخت سردخانه ها و مکان هایی که به برودت مشخصی غالبا زیر صفر برای نگهداری مواد فاسد شدنی نیاز دارد، از بلوک های یونولیت دیواری به صورت گسترده به کار برده می شود. یونولیت های دیواری را برای تهیه ی ترموس ها، یخدان ها و … نیز استفاده می کنند. این یونولیت های دیواری آنتی باکتریال هستند و از آن ها در ساخت کلینیک های درمانی، بیمارستان ها، آزمایشگاه های تشخیص طبی و …به کار می برند. قالب جایگزین یونولیت می تواند به جای یونولیت ها در ساخت ساختمان ها استفاده شود و یک گزینه بسیار عالی است.

یونولیت دیواری

از یونولیت های دیواری می توان به عنوان فوم دیوار پوش استفاده کرد. این یونولیت ها رنگ پذیری خوبی دارند و به راحتی می توان دیزاین مورد نظر را روی آن ها پیاده کرد. همچنین طراحان داخلی و معماران بر اساس طرح های نوین معماری داخلی از بلوک های یونولیت دیواری برای dpanel3 استفاده می کنند. این نوع یونولیت دیواری، تاثیر زیادی در صدا گیری و عایق بندی مکان داشته وبسیار کاربردی محسوب می شود. برای ساخت استودیوهای ضبط، یونولیت های دیواری و بلوک های تری دی پنل خاصیت آکوستیکی خیلی خوبی دارند که همین امر طرفداران آن ها را در ساختمان سازی نوین در سراسر جهان زیاد کرده است.

مزایای یونولیت دیواری

کاربرد یونولیت های دیواری در صنایع عمرانی و ساختمان سازی ها مزیت های بی شماری برای کارفرمایان و همین طور استفاده کنندگان آتی آن ها دارد. یونولیت های دیواری خیلی راحت و سریع نصب می شوند. برای نصب آن ها اصلا نیازی به زیر سازی نیست. ضد آب هستند و شستشو و نظافت آن ها راحت است. بلوک های یونولیت دیواری طوری ساخته شده اند که از مقاومت خوبی در برابر ضربات وارده برخوردارند و انعطاف پذیری خوبی دارند. رنگ پذیری خوبی هم دارند و در دکوراسیون ها به راحتی می توان آن ها را به هر رنگ و دیزاینی درآورد. نصب و اجرای این بلوک های یونولیتی دیواری بسیار راحت است و می توان به راحتی بدون نیاز به نصاب و پرداخت هزینه ی های گزاف نصب آن را پیاده سازی کرد. از این یونولیت های دیواری برای پوشش دیواری مهدکودک ها، دبستان ها، مراکز آموزشی به راحتی می توانید به کار ببرید. این یونولیت های دیواری قابلیت برش خوردن به راحتی را دارند و هر نوع دیزاینی را روی آن ها می توان پیاده نمود.

حمل و نقل راحت و جابجایی آسان و کم هزینه از مهمترین مزایای شمرده شده برای این بلوک های دیواری یونولیتی می باشند. وزن کم آن ها باعث می شود وزن تمام شده ی دیوار نسبت به دیگر دیوارها پایین تر باشد و این امر حفاظت جانی خوبی برای ساکنین در مواقعی است که حوادثی نظیر زلزله رخ می دهد. یونولیت های دیواری چسبندگی خوبی را نسبت به گچ و سیمان و مصالح نشان می دهند. زمانی که در ساخت دیوارها از یونولیت های دیواری استفاده می شود در مصرف دیگر مصالح ساختمانی مانند بلوک های سیمانی، گچ و سیمان و آجر و… صرفه جویی قابل ملاحظه ای به عمل می آید و این یعنی یک صرفه ی اقتصادی که نمی توان از کنار آن به راحتی گذشت. در کنار تمامی موارد ذکر شده، یونولیت های دیواری از تطبیق پذیری خیلی خوبی برای کار در انواع آب و هواها و اقلیم ها برخوردارند. ضد آب بودن این یونولیت های دیواری از آن ها عایق خوبی برای مناطق شرجی و مرطوب ساخته است که راحتی و آسایش ساکنان این قسمت ها را می تواند تامین نماید. از مهمترین نکاتی که می توان در مورد یونولیت های دیواری گفت این است که موادی نظیر CFC و HCFC در ساخت این محصول کار نشده است.

یونولیت دیواری استاندارد

یونولیت های دیواری استاندارد در طرح ها و اندازه های استانداردی طراحی و ساخته شده اند. در واقع این نوع یونولیت ها را بلوک های سیمانی با طرح و اندازه های مشخص و ثابت می دانند. از مزایای استفاده از یونولیت دیواری استاندارد در ساختمان سازی به نوعی تنظیم میانگین اتلاف انرژی در ساختمان ها به شمار می آید. در کارخانه های تولید کننده ی یونولیت دیواری استاندارد، محصول نهایی را با تراکم مختلف و تحت یک مقاومت فشاری معین تولید می کنند. این محصول بطور معمول سفارشی است و برای پروژه های مشخص با مقاومت فشاری بالا و در طرح و اندازه های مورد سفارش تهیه می کنند.

یونولیت های دیواری استاندارد را برای عایق سازی دیوارهای استخرها، سردخانه ها، ساختمان های مسکونی، استودیوها و… به کار می برند. این نوع بلوک های یونولیت دیواری استاندارد را در هرجا که استفاده کنید لازم است یک پوشش محافظ روی آن کار کنید. یونولیت های دیواری استاندارد در مقابل گرما، رطوبت و… مقاومت خوبی را از خود نشان می دهند. از مهمترین ویژگی های عنوان شده برای بلوک های یونولیتی استاندارد دیواری سازگاری و تطبیق خوب آن ها با مصالح کار شده در ساختمان است. زمانی که از این یونولیت های استاندارد می خواهید استفاده کنید نیاز به استفاده از چسب مخصوص آن ها دارید.

یونولیت دیواری

خرید یونولیت دیواری

وقتی به این نتیجه می رسید که باید برای عایق بندی دیوارها از بلوک های یونولیت دیواری استفاده کنید بهتر است از قبل مطالعه ای درباره ی انواع کیفیت ها و قیمت های یونولیت های دیواری داشته باشید. لازم است محاسبات کاملی از متراژ مورد نیاز داشته باشید و از کارگاه های تولیدی بلوک های یونولیت دیواری استعالام بگیرید. اینطوری خرید بهتری می توانید داشته باشید. برای اندازه های گوناگون بلوک های یونولیت دیواری قیمت های گوناگونی وجود دارد. قبل از خرید یونولیت دیواری باید به میزان دانسیته یونولیت ها توجه داشته باشید.

بررسی مقاومت بلوک یونولیتی در برابر عوامل محیطی نظیر مورچه ها، موریانه ها و… هم در هنگام خرید آن ها بسیار حائز اهمیت است و نباید از قلم بیفتد. باید دقت کنید که یونولیت های دیواری که قصد خرید آن ها را دارید تمامی موارد و اصول بهداشتی و استاندارد در ساخت آن ها رعایت شده باشد. بهتر است گواهینامه های معتبر در مورد آن ها را ملاحظه کنید تا یک خرید صد در صد تضمینی و درست را بتوانید برای ساختمان خود انجام بدهید.

قیمت یونولیت دیواری

خیلی موارد هست که روی قیمت بلوک های یونولیتی دیواری تاثیر می گذارد. اینکه بلوک یونولیتی کجا و در چه شرکتی تولید شده است؛ از چه موادی در ساخت یونولیت های دیواری استفاده شده است؛ نرم ارز، بهای تمام شده ی مواد اولیه ی کار شده در ساخت یونولیت دیواری، نحوه ی پخت و حرارت دهی به بلوک های یونولیت دیواری و… همه ی و همه از مهمترین نکاتی هستند که می توانند روی قیمت تمام شده ی محصول تاثیر بگذارند. از طرفی، ابعاد، اندازه های داده شده برای بلوک ها، میزان و متراژی که برای خرید یونولیت های دیواری محاسبه شده است و همین طور حمل یونولیت ها از کارخانه تا محل احداث پروژه ی عمرانی همگی از عوامل مهمی هستند که روی قیمت نهایی اثرگذارند. بررسی ها نشان می دهند که بهای تمام شده برای هر متر بلوک یونولیت دیواری می تواند از مبلغ سی هزار تومن تا بیش از صد هزار تومن نوسان داشته باشد. این نوسان قیمت بسته به نوع و جنس کار شده در یونولیت دیواری و برند شرکت سازنده است که مرغوبیت کالا را به مشتری نشان داده و تضمین کننده ی کیفیت یونولیت دیواری برای مصرف کننده ی آن می باشد.